Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει - Σεμινάριο για εμπόρους στο Κιάτο

Από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου αναφέρεται: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου και το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» παρέχουν στον εμπορικό επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, όπως και σε όποιον ενδιαφέρεται, σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

 

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου» (Κλεισθένους 57) τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 18:00 έως τις 20:00.

 

Θα αναλυθούν λεπτομέρειες για τη χρήση του internet marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018 και καλύτερες αποδόσεις μέσω των social media.

 

Συγκεκριμένα, η iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα διοργανώνει τα δύο επόμενα σεμινάρια του δεύτερου κύκλου «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία».

 

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση των κατοίκων κάθε πόλης προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το:

 

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook.
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία.
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

 

Σε μία εποχή, όπου το διαδίκτυο έχει αναχθεί σε καθημερινή ανάγκη, ως ένα χρήσιμο εργαλείο χαμηλού κόστους η iDialogue συνεχίζει την προσπάθεια για επιμόρφωση.

 

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι εξής:

 

  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing
  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager, εταιρεία ContactPigeon.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες είναι εντελώς δωρεάν.

 

Αποκλειστικός Χορηγός των σεμιναρίων «Socialize your Business» είναι η Ολυμπία Οδός.

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την Υποστήριξη των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και ContactPigeon.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr

 

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει».