Έχω ένα μυστικό: Τάζει θέσεις σε συμβούλους για να μη του φύγουν ο Γιώργος Γκιώνης

Ο εκλογομάγειρας γράφει στο loutraki365.gr για τα ραντεβού του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη με Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός συνδυασμού και τις τελευταίες προσπάθειές του να τους πείσει να παραμείνουν στο συνδυασμό του...

 

@ Ο Γιώργος Γκιώνης, μαθαίνω ότι, σε καθημερινή βάση κάνει τις επαφές του, για την επόμενη ημέρα, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει αν θα είναι και πάλι υποψήφιος ή όχι. Ίσως, η 11η Οκτωβρίου (ημέρα που θα διεξαχθεί η δίκη των τριών δημάρχων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου) να παίζει το ρόλο της. Ίσως πάλι όχι.

 

@ Θέλεις να γίνεις αντιδήμαρχος; Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί μια τόσο σοβαρή πρόταση; Κι όμως! Ο Γιώργος Γκιώνης, έχει κάνει πρόταση σε δύο συμβούλους του να αναλάβουν θέση αντιδημάρχου και είναι πολύ πιθανό να λάβει αρνητική απάντηση και από τους δύο. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.

 

@ Αρχικά, πρότεινε στον τέως Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρη Νικολάου να αναλάβει και πάλι τη θέση του. Υπενθυμίζω ότι ο Σωτήρης Νικολάου, για 2,5 χρόνια ήταν αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, προτού αναλάβει ο Σπύρος Ράττης. Όπως εξήγησε στον Σωτήρη Νικολάου ο Δήμαρχος, πριν από ένα μήνα που έγινε το ραντεβού, ο Σπύρος Ράτης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να αφοσιωθεί 100% στο έργο του στους Αγίους Θεοδώρους. Ο Σωτήρης Νικολάου, αρνήθηκε ευγενικά και το θέμα τελείωσε εκεί.

 

@ Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Γκιώνης έκανε την εξής πρόταση στο Γιώργο Στάμου: Θέλεις να γίνεις Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού; Θέση που ταιριάζει γάντι στον Γιώργο Στάμου, ο οποίος ασχολείται με τον αθλητισμό (υπήρξε αθλητής του Α.Σ. Τήρων απ την ίδρυσή του), ενώ διατηρεί και γυμναστήριο στους Αγίους Θεοδώρους από το 2001.

 

 

@ Τι έχει στο μυαλό του ο Δήμαρχος; Ότι η θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών θα αδειάσει. Πώς; Να το κάνω πιο λιανά; Ότι η Μαρία Πρωτοπαππά, θα παραιτηθεί. Και τονίζω τη λέξη παραιτηθεί, καθώς ο Γιώργος Γκιώνης δεν προτίθεται (τουλάχιστον μέχρι τώρα) να την παραιτήσει ο ίδιος, αφού θα θεωρηθεί επικοινωνιακό φάουλ. Εξ' ού και η πρόσφατη "επίθεση" στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο από τον ίδιο, όσο και από το συμμαθητή και επί έτη πολλά φίλο του, Μάικ Θυμή. Σου λέει, πες - πες, θα φύγει και θα βγούμε από τη δύσκολη θέση να τη διώξουμε.

 

@ Και ποιόν θα βάλουμε στη θέση της Μαρίας; Μα φυσικά τον νυν Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τάσο Σακελλαρίου... Οπότε μένει κενή μία θέση Αντιδημάρχου.

 

@ Επιστροφή στον Γιώργο Στάμου. Άκουσε, λοιπόν, πολύ πρόσφατα, το Δήμαρχο, να του προτείνει τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Ο Γιώργος Στάμου, αν δεχτεί, θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί του. Γι αυτό, από την πλευρά του, φέρεται να έχει βάλει κάποιους όρους στο Δήμαρχο προκειμένου να αναλάβει τη θέση ή όχι. Κι αυτό γιατί δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος με όσα συμβαίνουν (ή καλύτερα δεν συμβαίνουν) στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Είναι γεγονός, ότι ο Γιώργος Στάμου έχει γίνει δέκτης αρκετών παραπόνων από πολίτες των Αγίων Θεοδώρων που είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους στο Γιώργο Γκιώνη και δεν βλέπουν έργα!

 

@ Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει σχεδόν ποτέ το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί "μεταγραφικό στόχο" αρκετών συνδυασμών. Τουλάχιστον δύο, όπως πληροφορούμαι. Και πώς να μην είναι, αφού συγκέντρωσε πάνω από 400 σταυρούς προτίμησης.

 

Ο εκλογομάγειρας