Έχουμε party στο Λουτράκι! Ο Ηλίας Καμπακάκης Live στο Cocoon!

Το όνομα του ακούγεται τελευταία πολύ με το τραγούδι του με τίτλο «Υποτίθεται» να είναι μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και να έχει σκαρφαλώσει στο τοπ 20 των εμπορικότερων και πιο πολυπαιγμένων στα ραδιόφωνα τραγουδιών.

 

Ο λόγος για τον 30χρονο Θεσσαλονικιό Ηλία Καμπακάκη, ο οποίος σήμερα 21 Αυγούστου 2018, θα βρεθεί μετά τις 21.00 το βράδυ για μία live μουσική εμφάνιση στο Cocoon.

 

 

Το «Υποτίθεται» που έχει κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal, αξίζει να σημειωθεί ότι συγκέντρωσε μέσα σε λίγους μήνες πάνω από 8.500.000 προβολές στο YouTube ενώ συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στο Top του Official Greek Airplay.

 

 

 

Άλλο τραγούδι του που έχει γνωρίσει επιτυχία είναι το «Τέτοια Νύχτα» ενώ ο Ηλίας Καμπακάκης ετοίμασε και έβγαλε και ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά», που είναι μία μελωδική μπαλάντα. Ο Ηλίας Καμπακάκης εκτός από την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία του, είναι και τραγουδοποιός δίνοντας κομμάτια και σε άλλους καλλιτέχνες. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, παίζει κιθάρα, συνθέτει μουσική, γράφει στίχους και είναι και μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού, της Κλεοπάτρας.

 

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα μοναδικό πάρτι με τις μεγάλες επιτυχίες του Ηλία Καμπακάκη και όχι μόνο!.

 

Τρίτη 21 Αυγούστου στο Cocoon, στο Λουτράκι | Για κρατήσεις +30 6906500500