Είναι επίσημο! Η "Αλέξανδρος Τεχνική" στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής Α.Ε., με απόφασή του το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιουνίου,  συνάπτει σύμβαση με την εταιρεία “Αλέξανδρος Τεχνική ΑΕ και ΣΙΑ Ε.Ε.”, για τη μίσθωση ειδικού συμβούλου από 1.7.2018 έως 30.8.2018, για τη διοικητική οργάνωση πωλήσεων κλπ της εταιρείας αντί μηνιαίας αμοιβής 1.500 ευρώ το μήνα, μετά του αναλογούντος Φ.Π.Α., μειοψηφούσης της Ανδριάνας Κουρούκλη!

 

Τα παραπάνω, αναφέρονται στα πρακτικά του ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου, που δημοσιεύθηκαν σήμερα 4 Ιουλίου, στη Διαύγεια.

 

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λόγοι που μειοψήφισε η Ανδριάνα Κουρούκλη, η οποία αναφέρει ότι παρότι δόθηκε ο λόγος στον Γιώργο Βλάχο για να αναπτύξει την πρότασή του για αύξηση των εσόδων, των κερδών και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας, δεν υπήρξε κανένα πλάνο από πλευράς της Αλέξανδρος Τεχνική που θα δώσει την κατεύθυνση ανάπτυξης που χρειάζεται η εταιρεία.

 

Στη συνέχεια η κ. Α. Κουρούκλη, δηλώνει ότι θα μειοψηφίσει, διότι μετά την τοποθέτηση του υποψηφίου για τη μίσθωση των υπηρεσιών του θέματος, δεν πείσθηκε ότι σε καμία περίπτωση μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Υδροθεραπευτηρίου. Θεωρεί ότι υπάρχει μια προχειρότητα και αντιφάσεις στην τοποθέτηση (σ.σ. του Γιώργου Βλάχου που ήταν παρών στην συνεδρίαση) η οποία δεν έχει ένα πλάνο που θα δώσει την κατεύθυνση ανάπτυξης που χρειάζεται η εταιρεία. Θεωρεί επίσης ότι ο Πρόεδρος και το ΔΣ μπορούν να κάνουν πυροσβεστικές αν χρειάζεται κινήσεις έτσι ώστε να φέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, επισημαίνει ότι επιπρόσθετος λόγος για να μειοψηφίσει είναι ότι μετά τις τοποθετήσεις νωρίτερα του εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου αλλά και των ιδίων των εργαζομένων για κάποιες συμπεριφορές οι οποίες ήταν εκτός συλλογικού πλαισίου και εκτιμά ότι επειδή αυτή η απόφαση αλλάζει κατά ένα τρόπο τη δομή λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου, το θέμα θα έπρεπε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη Γενική Συνέλευση.

 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η πρόταση του κυρίου Γ. Βλάχου δεν αναγράφεται καθόλου στα πρακτικά, ενώ η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούσης της Ανδριάνας Κουρούκλη και απόντος του Ευάγγελου Βλάσση, παρουσία του Νομικού Συμβούλου της Τουριστικής, Χρήστου Τζοάνου