Εισαγγελική παρέμβαση για το Μουσικό Σχολείο

Εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα. Το loutraki365 γνώριζε την εισαγγελική παρέμβαση από τη Δευτέρα, αλλά συνειδητά, ως οφείλουμε, αφήσαμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, για την προστασία των παιδιών.

 

Του Γιάννη Κ. Ηλιάδη

 

Η παράσταση των πλευρών της υπόθεσης, ενώπιον της Εισαγγελέως έγινε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Κορίνθου και, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η Εισαγγελέας έδωσε όλες τις απαραίτητες οδηγίες, που η ίδια έκρινε δέουσες για το καλώς εννοούμενο συμφέρον του ανηλίκου και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να εφαρμοσθεί η ορθή για το παιδί (και τους συμμαθητές του) λύση.

 

Όλα τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν και δεν πρόκειται ουδείς να ασχοληθεί. Καθένας αποκάλυψε τις μύχιες σκέψεις και θέσεις του. Η ουσία είναι η λύση που έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να έχει δοθεί αμέσως με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Το loutraki365 παρείχε την ενημέρωση, ως όφειλε και έφθασε η υπόθεση στους αρμοδίους… Κατά τα λοιπά, έκαστος εφ’ ω ετάχθη