Έκανε τα εγκαίνια στο προεκλογικό του κέντρο ο Νίκος Σταυρέλης (Εικόνες)

 

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του, στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, πραγματοποίηση εχθές, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι συνυποψήφιοι του Νίκος Σταυρέλη, στο συνδυασμό του, “Πνοή Δημιουργίας”.

 

Κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους συγκεντρωμένους, ο Νίκος Σταυρέλης, επιτέθηκε στο σημερινό Δήμαρχο, Βασίλη Νανόπουλο, κατηγορώντας τον για «χείμαρρο ψεμάτων», ενώ τόνισε μεταξύ άλλων, πως «σήμερα υπογράφουμε νέο συμβόλαιο με το λαό. Θα αλλάξουμε το Δήμο σε πρακτικές και σε συμπεριφορές, τόσο των υπηρεσιών, όσο και των αιρετών. Δεν θα εφαρμόσουμε στο Δήμο σύστημα διοίκησης εγωκεντρικό και Δημαρχοκεντρικό», ενώ κατηγόρησε τη σημερινή Δημοτική Αρχή για έλλειψη σχεδιασμού.

 

Συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι το σχέδιό του για τη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων, σε περίπτωση που εκλεγεί να διοικήσει, «θα βασίζεται στο εξής τρίπτυχο: 1. Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, 2. Ανοικτή την πόρτα του Δημάρχου στους δημότες και 3. Αλλαγή της αισθητικής στο Δήμο, με την προκήρυξη 20 αρχιτεκτονικών διαγωνισμών το πρώτο εξάμηνο της νέας θητείας».

 

Αφού ευχήθηκε «καλή επιτυχία και σε όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς», που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, επιδεικνύοντας αβροφροσύνη και πολιτικό πολιτισμό, τόνισε πως «η πόρτα του διαλόγου και της συνεννόησης θα είναι ανοικτή, όπως το κάναμε στην πράξη την προηγούμενη τετραετία».

 

Κλείνοντας το χαιρετισμό του και αφού προέβλεψε ότι στην επόμενη συγκέντρωση θα προσέλθει τριπλάσιος αριθμός κόσμου, εκτίμησε πως «η νίκη θα έρθει από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου» και αφού δήλωσε συγκινημένος έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η παρουσίαση των Δημοτικών Συμβούλων του κεντρικού Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι ανέβαιναν ένας-ένας στην εξέδρα. Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων της “Πνοής Δημιουργίας”, για τα κατά τόπους Κοινοτικά Συμβούλια, μέσω γιγαντοοθόνης.