Έκοψαν την πίτα τους το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και ο "Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου" (Εικόνες)

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς και με την ελπίδα, την εφετινή χρονιά όλα να πάνε καλύτερα,οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, έκοψαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, την Πτωτοχρονιάτικη πίτα τους.

 

Η τελετή, έγινε στo πάντα φιλόξενο Hotel Mantas. Η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κ. Σούκουλη, έκανε την κοπή της πίτας και αφού προηγουμένως ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, χαρά και κάθε καλό στη ζωή του καθενός τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Την εκδήλωση, τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, η Σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας, Μαριλένα Σούκουλη, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και αναπληρωτή Δημάρχου, Τάσο Σακελλαρίου και πλήθος κόσμου.

 

Την πίτα του έκοψε και η ομάδα μπάσκετ "Γερανοί Λουτρακίου", με τους αθλητές και το Δ.Σ. της ομάδας, να εύχονται η νέα χρονιά να τους φέρει τις αθλητικές επιτυχίες που τους στέρησε το 2022.