Εκπαιδευτικό υλικό για ΚΑΡΠΑ παρέλαβε το ΕΚΑΒ Κορίνθου

Είναι γνωστό ότι το Ε.Κ.Α.Β. στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, αλλά και της ανάδειξης του πλούσιου και κοινωνικά κρίσιμου έργου του έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης του πληθυσμού.

 

Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύονται στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες φορέων που μπορεί να έχουν εμπλοκή στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Έχει υιοθετηθεί κοινή θεματολογία, ύλη και πρόγραμμα ώστε να εξασφαλίζεται ο ενιαίος και ποιοτικός χαρακτήρας των προγραμμάτων σε όλη τη χώρα και η απόκτηση κοινών πρακτικών.

 

Στην προσπάθεια αυτή κρίσιμη είναι η απόκτηση εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα συνεισφέρει στην κατεύθυνση της εκπαίδευσης. Έτσι, ο τομέας ΕΚΑΒ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ανακοίνωσε ότι ύστερα από ομαδική προσπάθεια -και με την αρωγή του υπεύθυνου του τομέα Νίκου Σαϊσανά- έχει στην κατοχή του το εκπαιδευτικό υλικό με σκοπό την ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση πληθυσμού. Το εκπαιδευτικό υλικό πρόσφερε ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου τον οποίο το ΕΚΑΒ Κορίνθου ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή του.

 

korinthia.net.gr