Έκρηξη στη Motor Oil - 4 σοβαρά τραυματίες

Έκρηξη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο εργοστάσιο της MOTOR OIL HELLAS στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Κανδρής / Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

 

Ήταν περίπου 22:30 το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, όταν μια έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, ανησύχησε τους πάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στη μονάδα 3700, χώρος στον οποίο υπάρχουν αρκετά χημικά για τη βελτίωση των καυσίμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ωστόσο, τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

 

Τέσσερις σοβαρά τραυματισμένοι υπάλληλοι, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες, φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο, το πρόσωπο και τα χέρια. Οι δύο εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων που υπάγεται στον χώρο του "Θριάσιου Νοσοκομείου", το οποίο εξειδικεύεται στα εγκαύματα, ενώ οι υπόλοιποι δύο, στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

 

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες, μεταφέρονται στην Αθήνα με τα ασθενοφόρα της Motor Oil και όχι με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

 

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου, βρίσκεται αυτή την ώρα (12:30 π.μ.), αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου αλλά και ο νέος διοικητής, Γρηγόρης Καρπούζης, ο οποίος έσπευσε για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας των 4 τραυματιών.