Εκτός εαυτού ο Κούγιας στο Παναργειακός - Κόρινθος: Προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια εκτυλίχθηκε στο Άργος, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναργειακός - Κόρινθος, για τη Γ' Εθνική.

 

Μετά τη λήξη του ματς, ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου, έξαλλος με τις αποφάσεις του διαιτητή Πουλόπουλου, του επιτέθηκε φραστικά, ενώ στις εικόνες φαίνεται να προσπάθησε να του κατεβάσει το σορτσάκι.

 

Εξαλλος ο Κούγιας στον αγώνα Παναργειακός - Κόρινθος: Τα έβαλε με τον διαιτητή και προσπάθησε να του κατεβάσει το σορτσάκι

 

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

 

ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκράτησαν τον μαινόμενο Αλέξη Κούγια, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με τον διαιτητή να απομακρύνεται από τον αγωνιστικό χώρο.

 

Όμως, έξω από το γήπεδο συναντήθηκε με το στέλεχος της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, με την κατάσταση να ξεφεύγει, αφού ο Αλέξης Κούγιας εκτόξευσε ύβρεις κατά του Διακοφώτη και στη συνέχεια ζήτησε τη σύλληψη και την κράτησή του, υποβάλλοντας μήνυση και καταγγέλλοντας ότι τον χτύπησε.

 

Ο ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία και παράλληλα αναφέρει ότι ο Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί τον εισαγγελέα Γιώργο Οικονόμου που διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

 

Ο ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να συγχαρεί την ΕΠΟ και τον υπεύθυνο του πρωταθλήματος Άγγελο Δανιήλ, για την άψογη διοργάνωση!

 

Σήμερα στο γήπεδο του Παναργειακού, το αγαπητό παιδί του Σπάθα, ο διαιτητής Πουλόπουλος ‘με ύψος 1.55’… επί 95 λεπτά κατακρεούργησε την ομάδα μας, σφυρίζοντας ανύπαρκτα/ανάποδα φάουλ, δίνοντας αλλεπάλληλες κίτρινες κάρτες στους παίχτες μας, με μόνο μία κάρτα στον Παναργειακό, σε μια άγρια, μέχρι απανθρωπιάς, φάση, σε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα!

 

Οι παίχτες του Παναργειακού σε ένα βρώμικο παιχνίδι, σακάτεψαν στην κυριολεξία τους ποδοσφαιριστές μας, υπό τα χειροκροτήματα του "κλόουν" της προπονητικής Βαζάκα!

 

Απολογισμός:

3 κόκκινες χωρίς αιτία

3 (τρίτες) κίτρινες χωρίς κανένα παράπτωμα, με αποτέλεσμα 6 ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα!

 

Ο αρχηγός της ομάδας μας Λ.Αργυρόπουλος, πήρε κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τρία ανύπαρκτα φάουλ!

 

Ο Ν.Αναστασόπουλος για τον ίδιο λόγο!

 

Ο Συρεγγέλας από τον πάγκο επειδή αντέδρασε από αγανάκτηση για τις βρώμικες αποφάσεις του διαιτητή!

 

3 κίτρινες σε Χαλάτση, Καλούση και μία σε παίχτη του πάγκου!

 

Στο γήπεδο, φιλοξενούμενος του προέδρου του Παναργειακού Τσιόρδα, βρισκόταν ο "150 κιλά" παχύδερμος Διακοφώτης, ο πραγματικός πρόεδρος της Ρόδου!

 

Αύριο το πρωί ο πρόεδρός μας, κ. Αλέξης Κούγιας θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα κ.Γεώργιο Οικονόμου, που διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση των στημένων αγώνων και θα τον ενημερώσει πλήρως για όσα γίνονται!

 

Ότι και να κάνετε ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πάρει το πρωτάθλημα!

 

Για οτιδήποτε γίνει πλέον στο γήπεδο μας δεν φέρουμε καμία ευθύνη!!!