El Barco: Το νέο στέκι της Κορινθίας με θέα που σου κόβει την ανάσα! (Εικόνες)

Όσο εμείς ήμασταν σπίτι, η τύχη μας, μάλλον δούλευε. Γιατί την ώρα που περιμέναμε καρτερικά να τελειώσει το lockdown, το El Barco στην Κόρινθο ετοιμαζόταν για να μας υποδεχτεί πιο ανανεωμένο από ποτέ και να μας κάνει να ξεχάσουμε την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία, μόλις σε μία βραδιά...

 

Ως γνωστόν, στο loutraki365.gr, δεν χάνουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέα διαμαντάκια, τα οποία θα κάνουν τις βόλτες μας πιο συναρπαστικές. Τόσο καιρό το περιμέναμε άλλωστε. Γι´αυτό δηλώνουμε αποφασισμένοι να το ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται! Με μεγάλες βόλτες, παρέα με φίλους, με χαμόγελα, με ποτά, πολλά ποτά και οπωσδήποτε καλό φαγητό! Θα πίνουμε, θα τρώμε και θα χαζεύουμε την υπέροχη θέα του Κορινθιακού, από κάθε γωνιά.

 

 

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσουμε το El Barco που σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου, κάνει το μεγάλο Opening! Στα πόδια σου όλος ο Κορινθιακός, στο κεφάλι σου το φεγγάρι, στο αυτί σου οι υπέροχες lounge μουσικές, στο χέρι cocktail... Τι άλλο να ζητήσεις πια από τη ζωή; Άνετα λοιπόν, μπορούμε να σου πούμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να πιεις το cocktail σου, μάλλον όμως ούτε και καλύτερο cocktail. Γι αυτό, φροντίζει άλλωστε, ο Μίλτος Παγιάτης που τα Cocktails είναι η ειδικότητά του. Μπορείς λοιπόν να κάτσεις στην τεράστια μπάρα που έχει (οι φήμες λένε ότι φτάνει τα 25 μέτρα) και να απολαύσεις τη μοναδική θέα του μαγαζιού.

 

 

 

 

Ε, ναι! Μετά από τόσους μήνες κλεισούρας χρειαζόμασταν το El Barco, να μας ταξιδέψει με τις ωραίες lounge μουσικές του. Για καφέ, για κρασί με υπέροχα και γευστικά finger foods, για cocktail, για να ξεσκάσει η ψυχή μας και να χορτάσει το βλέμμα μας θάλασσα. Με το εκπληκτικό design του, που επιμελήθηκε η καλλιτέχνης και διακοσμήτρια, Λήδα Μποζίκη, ενώ μια ματιά στο -γεμάτο εκπληκτικές προτάσεις- μενού του θα σε πείσει να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

 

 

 

Όσο για τις γεύσεις; Έτοιμοι; Πάμε: Tortilla Panco με κοτόπουλο, μανιτάρια, προσούτο και καραμελωμένο κρεμμύδι, Captain's με φρέσκο τόνο σχάρας, κινέζικο λάχανο, iceberg, παπαρδέλα καρότου, αγγούρι, αυγό panco και vinegrette ανανά, Λιγκουίνι με γαρίδες Alfredo, φινόκιο και Chorizo, Rib-Εye σχάρας black Angus με πουρέ πατάτας, Jack Daniel's spare ribs με πατάτες country αρωματισμένες με θυμάρι και πάπρικα... Και το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της γεύσης, δεν έχει τελειωμό... Οι σεφ Παντελής Μπαλής και Βαγγέλης Νικολάου, έχουν ταξιδέψει σε αυτόν τον κόσμο και ξέρουν...

 

 

 

 

Με λίγα λόγια το El Barco, ήρθε για να γίνει το νέο στέκι των απανταχού food & cocktail lovers, που αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με ποιοτικό αλλά οικονομικό φαγητό, ιδανικό για fine dinning και relaxing cocktail. Και είναι σίγουρο, ότι θα βρείτε πολλούς λόγους να επισκέπτεστε ξανά και ξανά το El Barco στην Κόρινθο.

 

El Barco

Πλατεία Αντιδημάρχου Ιωάννη Ανδρέου

Αγ. Γεωργίου 80

Κόρινθος

Για κρατήσεις: 698 050 6868