Έλενα Κονομόδη: "3.700 ευχαριστώ! Προχωράμε ενωμένοι, δυνατά και συλλογικά! "

Το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα, έγραψε σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, η δικηγόρος Έλενα Κονομόδη, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση στο Κορινθιακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κατετάγη 3η, συγκεντρώνοντας 3.700 σταυρούς...

 

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας της, είναι το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει σε σταυρούς προτίμησης τόσο την Μαρία Θελερίτη όσο και τον Γιώργο Τσόγκα, που αμφότεροι διετέλεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το 2019!

 

Αναλυτικά το μήνυμά της:

 

3.700 ειλικρινή "ευχαριστώ" μέσα από την καρδιά μου για την αυθόρμητη και έμπρακτη στήριξη από τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους πολίτες στο πρόσωπό μου, αλλά και την παράταξή μας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Δώσαμε έναν όμορφο και έντιμο αγώνα, παρά τις δυσκολίες, για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι!

 

Όλοι μαζί, ενωμένοι, προχωράμε δυνατά, συντροφικά και συλλογικά δηλώνοντας παρούσες και παρόντες σε νέους αγώνες για τη δημοκρατία και τη χώρα μας! 

 

Επίσης ευχαριστώ θερμά όσες και όσους εργάστηκαν σκληρά και ανιδιοτελώς συμβάλλοντας στον αγώνα του κόμματος και τον δικό μου. 

 

Έχουμε μια νέα μάχη μπροστά μας. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κανένας μας δεν πρέπει να αφήσει στα χέρια άλλων την τύχη του! 

 

Έλενα Κονομόδη