Eλεύθερη και ωραία η Ολγα Κεφαλογιάννη χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου

Ελεύθερη και ωραία μετά από δέκα χρόνια γάμου, είναι πλεόν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς η ίδια ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον γνωστό κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη.

 

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Κεφαλογιάννη στην Athens Voice «Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

 

Γεγονός είναι ότι το ζεύγος Κεφαλογιάννη - Πενθερουδάκη κρατούσε όσο μπορούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο του. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2010, ενώ ο κοσμηματοπώλης είχε ήδη από προηγούμενο γάμο δύο παιδιά.

 

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2018 η κ. Κεφαλόγιάννη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί η ερώτηση «γιατί δεν έχεις κάνει παιδί», η ίδια απάντησε: «τo να κάνω παιδί ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μου έτυχε», ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι νιώθει υπερπλήρης με τα έξι πολυαγαπημένα της ανίψια, τα παιδιά που έχουν οι δύο αδελφές της. 

 

dikaiologitika.gr