Εναλλακτική Κίνηση Λουτρακίου: Τι προτείνει για τα φρεάτια

Πρόταση για τα φρεάτια όμβριων υδάτων κάνει η "Εναλλακτική Κίνηση", η οποία εκπροσωπείται στο Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου από τους κ.κ. Αλεξανδρή Ιωάννη και Κόντη Ιωάννη...

 

Όπως αναφέρουν στην πρότασή τους, την οποία κοινοποίησαν στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, τον Διευθυντή των Τεχνικών Έργων και τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α., "τοποθετώντας αυτές τις σίτες θα παρακρατούνται τα στερεά αντικείμενα με αποτέλεσμα να μην φτάνουν σκουπίδια στην θάλασσα, αλλά και να είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός των φρεατίων".

 

Αναλυτικά:

 

Θα παρακαλούσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να εξετάσουν την κατασκευή μεταλλικών, εσωτερικών κουτιών, τύπου σίτας για τα φρεάτια όμβριων υδάτων. Τοποθετώντας αυτές τις σίτες θα παρακρατούνται τα στερεά αντικείμενα με αποτέλεσμα να μην φτάνουν σκουπίδια στην θάλασσα, αλλά και να είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός των φρεατίων.

Εναλλακτική Κίνηση
Σύμβουλοι Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας
Αλεξανδρής Ιωάννης Κόντης Ιωάννης

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.