Εναντι 110 εκατ. πουλήθηκαν τρεις βίλες στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Με συνολικό τίμημα πέριξ των 110 εκατομμυρίων ευρώ έγινε την Παρασκευή το οικονομικό κλείσιμο της πώλησης τριών εκ των 13 πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

 

Οι υπογραφές είχαν πέσει στα μέσα Ιουλίου και τώρα καταβλήθηκαν και τα σχετικά ποσά. Να σημειωθεί πως το ποσό αυτό αφορά αθροιστικά μόνον την απόκτηση και των τριών οικοπέδων μαζί, ενώ επιπλέον κεφάλαια θα πρέπει να δαπανηθούν για την οικοδόμηση των κατοικιών. Αγοραστής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι Ελληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορικής ναυτιλίας και ειδικότερα στον κλάδο των δεξαμενοπλοίων, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ αυτών που είχαν ξεκινήσει σχετικές συζητήσεις.

 

Οι βίλες έχουν χωροθετηθεί στο κύριο μέτωπο τη χερσονήσου της Βουλιαγμένης προς τον Σαρωνικό, εκεί όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο «Αφροδίτη» το οποίο και έχει πλέον κατεδαφιστεί.

 

Παράλληλα, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και με άλλον αγοραστή που επίσης επιθυμεί να αγοράσει περισσότερες από μία βίλες εκ των υπολοίπων 10. Σημειώνεται πως η καθεμία από τις 13 βίλες χωροθετείται σε οικόπεδα που ξεκινούν από 5 στρέμματα και φτάνουν μέχρι και τα 8,6 στρέμματα. Η δομήσιμη επιφάνεια για καθένα από αυτά ξεκινάει από 2.500 τετραγωνικά μέτρα και φτάνει έως και 4.000 τετραγωνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ