Έντονες αντιδράσεις Μάικ Θυμή για τη νέα συνεργάτιδα του Δημάρχου Λουτρακίου

Φανερά εκνευρισμένος από την πρόσληψη της νέας συνεργάτιδας του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κας Σούζη Παπακωνσταντίνου, εμφανίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Θυμής.

 

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου "τα Γεράνεια", χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις για την νέα συνεργάτιδα του Δημάρχου, την οποία χαρακτήρισε προστατευόμενη του Δημάρχου, τραγική επιλογή και δεσμεύθηκε ότι το θέμα αυτό, δεν θα το αφήσει στην τύχη του και σκοπεύει να ζητάει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο λεπτομέρειες για το έργο που παρουσίασε το διάστημα που μεσολάβησε από το προηγούμενο για να διαπιστώσει αν αξίζει το μισθό που λαμβάνει.

 

"Τελικά, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, ολίγον κρυφά και ολίγον φωτογραφικά, καταφέρατε να προσλάβετε την προστατευόμενή σας ως ειδική σύμβουλο του Δήμου". "Μέχρι τώρα, η κυρία αυτή δεν μπορούσε να προσληφθεί γιατί δεν είχε τα προσόντα. Το ρουσφετολολόι των κρατούντων που προφανώς κάποιους ήθελε να βολέψει, τα κατάφερε". "Κύριε Δήμαρχε, υπήρξαν άλλες αιτήσεις ή μόνο η δική της;". Πόσο θα πληρώνεται και τι ωράριο εργασίας θα έχει γιατί έχω ακούσει ότι αυτές οι θέσεις πληρώνονται γύρω στα 1000 - 1200 ευρώ το μήνα". "Δεν μπορεί να αμείβονται όλοι σε μία οικογένεια από το Δήμο" ήταν κάποια από αυτά που ανέφερε, ενώ προειδοποίησε ότι "εγώ έχω σκοπό σε κάθε συμβούλιο να σας ρωτάω να μας λέτε το έργο της. Τέλος, ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, από τις 7 του μήνα που έγινε η πρόσληψή της μέχρι σήμερα (Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου), είναι ελάχιστες οι ώρες που έχει έρθει εδώ. Πρώτη του μήνα θα πληρωθεί. Τι θα πληρωθεί;"