Επετειακή συναυλία των 60 Χρόνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την επίσημη ίδρυση της, το Δεκέμβριο του 1961. Με πλούσια εκπαιδευτική και καλλιτεχνική δράση και δυναμικό περί των 200 μελών, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των σπουδαιότερων μουσικών συνόλων πανελλαδικά.

 

Η πανηγυρική συναυλία του μουσικού σώματος για τον εορτασμό της επετείου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και ώρα 21.30.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της κλασικής μουσικής όπως η εισαγωγή από την όπερα La Gazza Ladra, οι Διαβολικοί χοροί κ.α., το έργο Cape Horn του Αυστριακού συνθέτη Otto Schwarz σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, πρωτότυπες συνθέσεις του Σπύρου Προσωπάρη αλλά και έργα άλλων Ελλήνων συνθετών.

 

Με τη Φιλαρμονική συμπράττουν ως σολίστ ο διεθνούς φήμης κλαρινετίστας, Σπύρος Μουρίκης και ο κορυφαίος μουσικός την Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Καλούδης.

 

Στη συναυλία συμμετέχει η σχολή μπαλέτου της Έλενας Μιχαηλίδου.

 

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

 

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

 

Είσοδος Ελεύθερη (με δελτίο εισόδου)
Το δελτίο εισόδου μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από την Ticket Servises. Παράλληλα κρατήσεις γίνονται και στο τηλέφωνο 6981063536.
Προκράτηση θέσεων ηλεκτρονικά: https://bit.ly/2TkuWAI