Επιμελητήριο Κορινθίας: Συνεχίζεται η κόντρα Πιτσάκη - 14τεσσάρων

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα ανάμεσα στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη και στους 14 εκλεγμένους συμβούλους του επιμελητηρίου.

 

Οι 14 που διαφωνούν με την πολιτική και τη διοίκηση του Παναγιώτη Πιτσάκη υπογράφουν κοινή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο και καλούν και τα υπόλοιπα μέλη να συστρατευτούν για το καλό του Επιμελητηρίου.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

 

 

Οι αιρετοί σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Κορινθίας

 

Αγραφιώτης Πέτρος

 

Γέρου Δημήτριος

 

Γκιώνης Ιωάννης

 

Γεώργαρης Βασίλειος

 

Κουκουλάκης Σωτήρης

 

Κωνσταντίνου Ελένη

 

Λουζιώτης Τάκης

 

Μουρίκης Σωτήρης

 

Μπαραφάκας Χρήστος

 

Οικονόμου Γιώργος

 

Οικονόμου Χριστίνα

 

Παπαϊωάννου Βαγγέλης

 

Σουφρίλας Δημήτρης

 

Ταουξίδη Μαρίνα

 

Διαπιστώνοντας την προβληματική λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που κατέχουμε, απαιτούμε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, ο οποίος έχει απολέσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη μας, να παραιτηθεί άμεσα προκειμένου να καταστεί δυνατό ένα νέο ξεκίνημα για το Επιμελητήριο που αγαπάμε. Η νέα διοίκηση εξαρχής και όχι από ανάγκη και εκ των υστέρων θα λειτουργήσει σεβόμενη τη συλλογικότητα και την αναγκαιότητα όλοι μαζί να προχωρήσουμε για το Επιμελητήριο, τις επιχειρήσεις και τα μέλη του.

 

Καλούμε και τους υπολοίπους συμβούλους του ΔΣ σε ένα νέο ξεκίνημα για το Επιμελητήριο της Κορινθίας μας.

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
10 + 10 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.