Επίσημη ανακοίνωση Δήμου Λουτρακίου: Καρναβάλι τέλος!

Τον απόλυτο σεβασμό του για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να ματαιώσει όλες τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και αυτών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, δεσμεύεται "να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. ώστε να διεκδικήσει τυχόν αποζημιώσεις που προκύπτουν για τους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού, από την μη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο".

 

Αναλυτικά:

 

Σεβόμενοι την Απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την ματαίωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνουμε την ακύρωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έως και την Καθαρά Δευτέρα, λόγω του κορονοϊού.

 

Καλούμε όλους τους Καρναβαλιστές και τις ομάδες συμμετοχής να σεβαστούν την Απόφαση του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας και πρόληψης του πληθυσμού.

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Γιωργος Γκιωνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους Αντιδημάρχους, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους εθελοντές, τους φορείς, τους Συλλόγους και τους καρναβαλιστές για την τεράστια προετοιμασία για τη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, δεσμεύεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. ώστε να διεκδικήσει τυχόν αποζημιώσεις που προκύπτουν για τους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού, από την μη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας.