«Επίσκεψη» Ρουβίκωνα στο σπίτι της Αλεξίας Έβετ – Έγραψαν συνθήματα

Βραδινή… επίσκεψη στο σπίτι της Αλεξίας Έβερτ έκανε ο Ρουβίκωνας. Το βράδυ της Πέμπτης (19.11.2020) τα μέλη της αναρχικής ομάδας ανέβασαν κείμενο και μια φωτογραφία από το σύνθημα σε τοίχο που άφησαν πίσω τους.

 

Η Αλεξία Έβερτ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο «μάτι του κυκλώνα» εξαιτίας ενός προσβλητικού σχολίου κατά του ΚΚΕ με αφορμή τη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου εν μέσω lockdown και απαγορεύσεων. Με αφορμή αυτό ο Ρουβίκωνας βρέθηκε στο σπίτι της, στο Μετς.

 

Η Αλεξία Έβερτ είχε χαρακτηρίσει, σε σχόλιό της σε ανάρτηση στο Facebook, τα μέλη του ΚΚΕ που συμμετείχαν στη συγκέντρωση την ημέρα του Πολυτεχνείου «τρωκτικά και κατσαρίδες».

 

«Τρωκτικά και κατσαρίδες είσαι εσύ και το σινάφι σου» έγραψε ο Ρουβίκωνας στο σπίτι της Αλεξίας Έβερτ. Μαζί με κείμενο που ανέβασαν στο indymedia, ανέβασαν και φωτογραφία από το σημείο.

 

Μετά το σχόλιο που προκάλεσε σάλο, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης «καρατόμησε» την Αλεξία Έβερτ, ζητώντας της να παραιτηθεί από τη θέση της δημοτικής συμβούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ