Επίσκεψη Τ. Πιέτρη στο Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

Το Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τιμολέων Πιέτρης συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών του με φορείς και συλλόγους του δήμου και για να ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Τα στελέχη του Μουσείου και ειδικώς η διευθύντρια Μαρία Μέξια, ενημέρωσαν τον κ. Πιέτρη για την υφιστάμενη κατάσταση, την λειτουργία και την ανακαίνιση που είναι σε εξέλιξη.

 

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Πιέτρης, «συμφωνήθηκε μέχρι την λήξη της ανακαίνισης, να έχουν προγραμματιστεί δράσεις για την προώθηση του Πολιτισμού και του Τουρισμού με το συντονισμό των δημοτικών οργάνων και των μουσείων του Δήμου Κορινθίων, όπου και το Λαογραφικό Μουσείο θα διαδραματίσει ειδικό ρόλο για να αποκτήσει η πόλη της Κορίνθου πολιτιστική και τουριστική κουλτούρα». 

 

Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Δημοπρασιών

 

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για τη διεξαγωγή των δημοπρασιών εκμίσθωσης – εκποίησης πραγμάτων – ακινήτων του Δήμου Κορινθίων και μίσθωσης ακινήτων από το Δήμο Κορινθίων. Στην Επιτροπή συμμετέχουν ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ως πρόεδρος και ως τακτικά μέλη ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων και Επικεφαλής της Παράταξης “Πορεία Ευθύνης” Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων και Επικεφαλής της Παράταξης “Μαζί Μπορούμε” Τιμολέων Πιέτρης.

 

korinthia.net.gr