Επιστρέφει και… φορτσάρει μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από την Ολλανδία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το βασικό του στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και πλέον επιστρέφοντας στην Ελλάδα αναμένονται εξελίξεις σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα. Το βασικότερο θέμα, βεβαίως, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει να κάνει με την μεταγραφή του ξένου σέντερ φορ που θα είναι και η μόνη που έχει δικαίωμα να κάνει χωρίς περιορισμούς. Ο Γκαλαμπίνοφ βρίσκεται πάντα στα υπόψιν των Δώνη και Νταμπίζα όμως δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται την ώρα που και το όνομα του Τόμας Πέκχαρτ έχει πέσει στο «τραπέζι» όμως αναζητείται κάτι καλύτερο.

 

Το μπάτζετ που θα διατεθεί για την περίπτωση του ξένου επιθετικού κυμαίνεται περίπου στις 400.000 και τόσο ο προπονητής όσο και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προσπαθούν να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά που ζητούν. Άλλωστε, αποτελεί κοινή ομολογία πως ο ξένος σέντερ φορ θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα μέσα στη σεζόν από την στιγμή που θα πρέπει να αποτελέσει μία «ένεση ποιότητας» για το ρόστερ του «τριφυλλιού».

 

Από εκεί και πέρα, για την επίθεση υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του Αργύρη Καμπετσή της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Παναθηναϊκό να αναζητά την «χρυσή τομή» τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τους Βεστφαλούς. Στο ζήτημα αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί μία στασιμότητα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Νίκος Νταμπίζας το έχει εγκαταλείψει καθώς ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού επιθετικού και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

 

Προχωράει και για στόπερ

 

Μετά την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού καθώς στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και ο Κουρμπέλης που μπορεί να αγωνιστεί και εκεί. Για την ώρα για την συγκεκριμένη θέση έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Επαμεινώνδα Παντελάκη με τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ παράλληλα στο «κάδρο» υπάρχει και το όνομα του νεαρού Φώτη Κέζου ο οποίος και θα δοκιμαστεί στο Κορωπί με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

 

Από εκεί και πέρα στο μυαλό του Γιώργου Δώνη υπάρχει η σκέψη της απόκτησης δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο ένας για τα «φτερά» της επίθεσης και ο άλλος ως εναλλακτική επιλογή κάτω από τα δοκάρια ως εναλλακτική του Σωκράτη Διούδη. Παρ’ όλα αυτά, για τις συγκεκριμένες υποθέσεις δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικώς θα γίνει κάποια κίνηση και είναι κάτι που θα φανεί αφού πρώτα κλείσουν οι θέσεις στις οποίες υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης.

 

sdna.gr