Επιτέθηκαν με σιδερολοστό στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλη Τσιχριτζή

Κουκουλοφόρος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλη Τσιχριτζή προκαλώντας του κατάγματα στο χέρι και τραύματα στο κεφάλι..

 

Καρτέρι έστησε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου ένας κουκουλοφόρος την Τρίτη 11/9.

 

Έξω από στην οικία του στα «Λουτρά της Ωραίας Ελένης» ο Μιχάλης Τσιχριτζής δέχτηκε επίθεση με σιδηρολοστό από τον άγνωστο δράστη με συνέπεια να υποστεί κατάγματα στο χέρι και τραύματα στο κεφάλι.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου, δικηγόρος στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία προσπαθεί να διερευνήσει αν η επίθεση έχει σχέση με το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

Η ΕΠΣ Κορίνθου -που στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, στις 29/6 είχε καταψηφίσει μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΕΠΣ Πειραιά και άλλες 11 Ενώσεις τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου- εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το συμβάν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

 

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.
Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

 

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

 

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.

 

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας».