Επίθεση αντιεμβολιαστών κουκουλοφόρων σε ιατρείο στο Λουτράκι

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 5:35 το ιατρείο της παιδιάτρου Ζώης Σάκκου στο Λουτράκι.

 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έγραψαν με γκράφιτι "Πόσα πήρες" στην είσοδο του ιατρείου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παιδίατρος συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού για τα παιδιά του Υπουργείο Υγείας.

 

 

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εξόργισε μερίδα αντιεμβολιαστών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα της επιτίθενται στα Social Media.

 

Η παιδίατρος, εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το dmnews.gr.

 

Η ίδια σε ανάρτηση της, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και αφιλοκερδώς. 

 

Συγκεκριμένα,  έγραψε 

 

Για την άνανδρη επίθεση(συνθηματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη.