Επώνυμη καταγγελία για τον Ισθμό από στέλεχος της ΝΔ: "Οι ανεύθυνοι- υπεύθυνοι της διώρυγας"

Σε τοπικό Μέσο της Κεφαλονιάς, δημοσιεύθηκε επώνυμη καταγγελία του αρθρογράφου της εφημερίδας Real News και στελέχους της ΝΔ, Παύλου Παπαδάτου, στην οποία, ο Κεφαλονίτης πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλάει για την περιπέτεια που έζησε στην ΔΙώρυγα του Ισθμού.

 

Διαβάστε ακριβώς τι έγραψε:

 

Καλημέρα από Κεφαλονιά!
(Οι ανεύθυνοι- υπεύθυνοι της διώρυγας Κορίνθου)

 

Το ταξίδι Φάληρο Άγιος Κωνσταντίνος Κεφαλονιάς δια θαλάσσης είναι 180 μίλια. Προχθές Παρασκευή σκέφθηκα ότι όσο είμαι ακόμη «νέος» ας το κάνω με το γρήγορο ψαράδικο μου Boston whaler αν και οι καιρικές συνθήκες για ένα μικρό σκαφάκι δεν ήταν και οι καλύτερες. Ξεκίνησα στις 7πμ. από Καλαμάκι και υπολόγισα ότι στις 2-2.30 μμ θα είμαι Κεφαλονιά. Δυστυχώς υπολόγισα χωρίς στους υπαλλήλους του Ισθμού. Αφού μας έβαλαν μέσα και πληρώσαμε διόδια –πλήρωσα και εγώ €122- μας είπαν να βγούμε όλοι έξω από τον Ισθμό για δύο ώρες για να περάσει λέει ένας γερανός. Οι δύο ώρες έγιναν τελικά 4 ώρες αναμονής και ανάγκασαν δεκάδες σκάφη να περιμένουν χωρίς καμία εξήγηση και φυσικά χωρίς καμία προειδοποίηση και εννοείται χωρίς καμία συγνώμη. Υπάρχει άραγε ιδιωτικό μονοπώλιο – επιχείρηση επι γής που θα ταλαιπωρούσε με τέτοια αγένεια και αδιαφορία τους πελάτες τους; Τα δε αγγλικά που άκουγα από το VHF του Ισθμού ήταν τραγικά. To ταξίδι κατά τα άλλα υπέροχο αν και ο καιρός έξω από Κεφαλονιά λίγο δύσκολος. Εύχομαι καλά ψαρέματα σε μένα και σε σας καλές διακοπές!

 

Παύλος Παπαδάτος

 

 

 

Ο Παύλος Παπαδάτος γεννήθηκε στη Κεφαλονιά. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στo Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Santa Clara της California. Υπήρξε καθηγητής marketing στο Deere College, σύμβουλος επιχειρήσεων, πρόεδρος και ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρίας Saatchi & Saatchi Direct καθώς και της Sense Integrated. Είναι οικονομικός αρθρογράφος της εφημερίδας Real News, επικοινωνιολόγος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας