Έργο 3 δημάρχων τα 20 εκατομμύρια που παίρνει το Λουτράκι (video)

Η οριοθέτηση των ρεμάτων του Πράθι και της Κατουνίστρας, πήρε ΦΕΚ και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την απαλλοτρίωση των οικοπέδων που βρίσκονται στα όρια των συγκεκριμένων ρεμάτων. Ένα μεγάλο έργο, που θα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τα πλημμυρικά φαινόμενα, στην περιοχή του Λουτρακίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ο ίδιος ο δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, παραδέχτηκε, το συγκεκριμένο έργο έχει ξεκινήσει από τη θητεία του Παύλου Παύλου, ενώ συνεχίστηκε η προσπάθεια και επί Γιώργου Γκιώνη (2006-2010), Κώστα Λογοθέτη (2010-2014) και πλέον το έργο φαίνεται ότι φτάνει στην τελική του φάση.

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
9 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.