Έρχεται μοναδικό show με τον Μάγο Σανκάρα

Ένα μοναδικό show «ψευδαισθήσεων» επί σκηνής έρχεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για μικρούς και μεγάλους , την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, στις 06.00 το απόγευμα.

 

Είσαι έτοιμος να κολυμπήσεις στα άδυτα νερά της μαγείας; Έχεις το θάρρος να βυθιστείς στον απύθμενο βυθό της φαντασίας;

 

 Ο κορυφαίος illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σε προσκαλούν σε ένα show παραισθήσεων, στο «Magic inside», ένα παιχνίδι μυαλού με πολλές εικονικές-αισθητικές παγίδες, εκεί όπου το λογικό διακυβεύεται και κυρίαρχα επιβάλλεται το ασύλληπτο, σε έναν νοητικό παράδρομο που οδηγεί στο αδύνατο, στο υπερφυσικό ενώ τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη φαντασία να διαφύγει από τους ορίζοντες της πραγματικότητας.

 

 

Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από ακρωτηριάσεις, πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται δίχως να σαλέψει στο ελάχιστο η κόρη του ματιού σου, δίχως να σκεφτείς, να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι είναι εκείνος που έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.

 

 

Διαβαίνοντας τους κρυφούς δρόμους της μαγείας, ο αιφνιδιαστικός illusionist, με κλειστά τα μάτια, φλογισμένες τις αισθήσεις σου, και κομμένη την ανάσα, θα παρασύρει τους λογισμούς σου στο ενδότερο της μαγείας του, εκεί όπου όλα πυροδοτούνται, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια, εκεί όπου ο κίνδυνος γίνεται τόσο θελκτικός, το σώμα ανύπαρκτο κι ο νους έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση: το μεταφυσικό.

 

 

Φαντάσου να βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη σκηνή, να βλέπεις τη μαγεία να ξετυλίγεται μπροστά σου και οι οφθαλμοί σου να μην σε απατούν, να βλέπεις τον μάγο να διακτινίζεται, να τον αποζητάς και να εμφανίζεται πίσω σου, δίπλα σου και να μοιάζει σαν να μην κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή.

 

Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σε περιμένουν για ένα ευφάνταστο show παραισθήσεων. Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, καιρός να διαψευστείς.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€

 

 

www.sankara.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ