Έρχονται 20 προσλήψεις στο Δήμο Λουτρακίου

Στην ανάγκη πρόσληψης 20 ατόμων για τον τομέα της καθαριότητας στο Δήμο, συμφώνησαν ομόφωνα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, πρόκειται να προσλάβει 20 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το έτος 2018 και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

 

Έτσι λοιπόν, υπόβάλλεται αίτημα για την πρόσληψη προσωπικού με την ειδικότητα Εργατών Καθαριότητας-Συνοδών Απορριμματοφόρου, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου και ειδικότερα για την περισυλλογή και αποκομιδή των απορριμμάτων και για κάθε άλλη αναγκαία και απαραίτητη εργασία ανταποδοτικού χαρακτήρα στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, για την ομαλή λειτουργία της, οι οποίες έχουν εποχιακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να καλυφθούν από το υφιστάμενο προσωπικό του Δήμου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, ήταν οι: 1.Πέτρου Παναγιώτης - Πρόεδρος, 2.Ράτης Σπυρίδων, 3.Πέρρας Σωτήριος, 4.Θυμής Φίλιππος, 5.Παπαθανασίου Αθανάσιος, 6.Παντελέου Κων/νος, 7.Σακελλαρίου Αναστάσιος, 8.Νικολάου Σωτήριος, 9.Ρουμελιώτης Γεώργιος, 10.Σπύρου Κων/νος, 11.Λογοθέτης Κων/νος, 12.Μουζάκης Αθανάσιος, 13.Δόσχορης Κων/νος, 14.Ασημακόπουλος Χρήστος, 15. Παναγιώτης Βαρελάς και 16. Ηλίας Κοφινάς.