Έσπασε τα ρεκόρ η συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν – Άφησε πίσω τις Χρυσές Σφαίρες - «Ζαλίζει» η αμοιβή της Όπρα

Η μεγάλη τηλεθέαση φαίνεται πως δικαίωσε την επιλογή του δικτύου να προσφέρει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

Όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική έσπασε η προβολή της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

 

Η συνέντευξη που προχώρησε το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρι και μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από τηλεοπτικό δίκτυο CBS συγκέντρωσε 17,18 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της δίωρης προβολής των δηλώσεων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η απονομή των βραβείων Χρυσών Σφαιρών μια εβδομάδα νωρίτερα συγκέντρωσε 6,9 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Variety.

 

Η μεγάλη τηλεθέαση φαίνεται πως δικαίωσε την επιλογή του δικτύου να προσφέρει ως και 9 εκατομμύρια δολάρια στην Όπρα Γουίνφρεϊ προκειμένου να μεταδώσει τη συνέντευξη της με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

 

Ποιος έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον γιό τους

 

Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, διαβεβαίωσε σήμερα η Όπρα Γουίνφρι.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως ο σύζυγός της της είχε αποκαλύψει ότι ορισμένοι στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε το μωρό τους, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι.

 

Μετά την προβολή χθες το βράδυ (ώρα Ουάσιγκτον) των όσων σοκαριστικών εκμυστηρεύτηκε η δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι, ολόκληρος ο κόσμος διερωτάται ποιος έκανε το ρατσιστικό αυτό σχόλιο αμαυρώνοντας την εικόνα της βασιλικής οικογένειας