Εθελοντική προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα Λουτρακίου από την Τοπική Κοιν. Μεγάρων (εικόνες)

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση κατοίκων και επιχειρηματιών του Λουτρακίου, της Κορίνθου αλλά και άλλων περιοχών στην έκκληση για προσφορά νερού, φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους δεκάδες Πυροσβέστες και εθελοντές που μάχονταν και μάχονται με τη φωτιά από το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου.

 

 

Στο άκουσμα της έκκλησης δεν έμειναν ασυγκίνητοι και οι γείτονες μας των Μεγάρων. Έτσι με πρωτοβουλία της νέας προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρων, Χρύσας Γκοσδή, και του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Τσιούνη, η νέα Δημοτική Αρχή και η Τοπική Κοινότητα Μεγάρων προχώρησε στην εθελοντική προσφορά νερών, γαλάτων και χυμών στο Πυροσβεστικό Σώμα Περαχώρας – Λουτρακίου, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

 

 

108 πυροσβέστες έδιναν και δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς στο Λουτράκι που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019, η οποία σήμερα βρίσκεται σε ύφεση αλλά υπάρχει κίνδυνος για αναζωπυρώσεις.

 

 

Η Χρύσα Γκοσδή ενημέρωσε το Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και απευθυνόμενη στους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων ζήτησε να συνδράμουν εθελοντικά προσφέροντας είτε αγαθά είτε χρήματα με τα οποία θα αγοράζονταν είδη πρώτης ανάγκης. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και άμεση καθώς γρήγορα μαζεύτηκε ένας σημαντικός αριθμός από νερά, γάλατα και χυμούς τα οποία παραδόθηκαν αυθημερόν στην βάση των εθελοντών πυροσβεστών του Λουτρακίου οι οποίοι και τα διένειμαν στους Πυροσβέστες.

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από megaratv.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ