Εθνική Οδός: Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αθηνών – Κορίνθου (εικόνες)

Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και πιο συγκεκριμένα σε ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου. Εμπλοκή στο δυστύχημα είχαν 3 οχήματα.

 

Η αρχή έγινε με ταξί να τυλίγεται στις φλόγες και να μπαίνει δεξιά. Ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσε, σταμάτησε για βοήθεια. Το αμέσως επόμενο όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το δυστύχημα.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

 

Πιο αναλυτικά, ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από λάστιχο στο ταξί και πολύ γρήγορα τύλιξε όλο το όχημα.

 

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου αυτοκινήτου να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

 

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο δεύτερο ΙΧ.

 

Korinthostv 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ