Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού

Τα νέα στοιχεία που βγήκαν για πρώτη φορά στο «φως» για το θρίλερ του κτηνοτρόφου στη Θεσσαλονίκη, συνδέουν τα χαμένα κομμάτια του μακάβριου παζλ.

 

 

Σύμφωνα με σημαντική πληροφορία που έφτασε στην Αγγελική Νικολούλη, ο Δημήτρης Γραικός τη νύχτα πριν εξαφανιστεί, βρισκόταν σε μεγάλη ένταση.

 

 

Επισκέφθηκε άνθρωπο που εμπιστευόταν και του παρέδωσε στοιχεία – «φωτιά» που αφορούσαν σε οικονομικές συναλλαγές του.

 

 

Ήταν ταραγμένος και δήλωνε αποφασισμένος να τελειώσει με κάποιον που κατονόμασε, ο οποίος του χρωστούσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Την επόμενη μέρα, εξαφανίστηκε από προσώπου γης…

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη έφερε στο «φως» ένα ακόμη σοβαρό στοιχείο. 

 

 

Ο Δημήτρης Γραικός κρατούσε σημειώσεις σε ένα τετράδιο με λεπτομέρειες από τις οικονομικές συναλλαγές του, υπογραμμισμένες σε κάποια σημεία με μαύρο μαρκαδόρο.

Το χειρόγραφο αυτό ντοκουμέντο έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές και φωτίζει πολλά σκοτεινά σημεία της περίεργης αυτής υπόθεσης.

 

 

Ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του επιχειρηματία, Νίκος Διαλυνάς, που βρέθηκε στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 9 Μαρτίου, τόνισε:

 

«Πρόκειται για σοβαρότατα στοιχεία που είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν από ειδικούς. Ενδεχομένως αυτά που σημείωσε ο Γραικός, να μας δίνουν τα βασικά: Το δράστη, τον τόπο και το κίνητρο… Με την οικογένεια συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αλήθεια. Μετά τα ποτάμια της περιοχής, τις μάντρες με τα ανταλλακτικά, μια νέα έρευνα θα ξεκινήσει σε στάβλους, με ειδικό ανιχνευτή μετάλλων που φέραμε από τη Γερμανία για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ερωτήματα προκαλούν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή, σχετικά με αλλοδαπούς εργάτες συγκεκριμένης μονάδας της περιοχής. Οι εργάτες αυτοί έφυγαν βιαστικά από τη χώρα αμέσως μετά την εξαφάνιση του επιχειρηματία. Συγγενείς τους που φέρονται να εργάζονταν στα σφαγεία, χάθηκαν κι αυτοί την ίδια περίοδο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ