Εξιχνιάστηκε ληστεία στη Κόρινθο - Βρέθηκαν οι δράστες

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που έγινε στις 12 Αυγούστου σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην Κόρινθο, έπειτα από επισταμένη και μεθοδική έρευνα των Αρχών. Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανικής καταγωγής, έγκλειστο του Κ.Κ Λάρισας, έναν 30χρονο Αλβανικής καταγωγής, έγκλειστο στο Κ.Κ Λάρισας και έναν 23χρονο Αλβανικής καταγωγής, έγκλειστο στο Κ.Κ Κορυδαλλού. Αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους, οι οποίοι συνεργάζονταν μαζί τους… εκτός φυλακής.

 

Το χρονικό της ληστείας

 

Τον τρόμο έζησαν υπάλληλοι πρακτορείου ΟΠΑΠ, το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Αυγούστου στην Κόρινθο όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένοπλους κακοποιούς!

 

Αναλυτικότερα, στις 14:30 σήμανε συναγερμός στο ΑΤ Κορίνθου όταν ειδοποιήθηκαν ότι δύο οπλισμένοι που φορούσαν χειρουργικές μάσκες εισέβαλαν στο πρακτορείο και απειλώντας τους υπαλλήλους, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 6.750 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού ( Honda) με την οποία είχαν φτάσει στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

 

Αμέσως, ξεκίνησε καταδίωξη για τον εντοπισμό τους και λίγη ώρα αργότερα, οι Αστυνομικοί βρήκαν την μηχανή παρατημένη στο 77,6 χιλιόμετρο της Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου πριν την έξοδο Επιδαύρου. Οι δράστες είχαν διαφύγει πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά στο σημείο, τους είχαν πέσει καπέλα και ζακέτες

 

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη από την περιοχή της Ναυπάκτου.

 

Dmnews