Εξώδικο σε Γιώργο Γκιώνη και Αλέκο Πνευματικό από πολίτη για τις τσούχτρες

Την ώρα που επισημοποιήθηκε η προαναγγελλόμενη ένταξη του Κορινθιακού στις περιοχές του Δικτύου «Natura 2000» ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η ίδρυση του «Φορέα Διαχείρισης Κορινθιακού Κόλπου», ο οποίος θα αναλάβει και την προστασία της περιοχής από φαινόμενα μόλυνσης και τα μέτρα για τον έλεγχο της λαθραλιείας, η μη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων, όπως η τοποθέτηση ειδικών διχτυών στις παραλίες, έχει ήδη δημιουργήσει προβληματισμό σε επιχειρηματίες και παραθεριστές.

 

Ήδη, ο Βασίλης Μαντάς, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της πόλης του Λουτρακίου, με 4 ξενοδοχεία στην κατοχή του στις περιοχές του Λουτρακίου και της Λίμνης Ηραίου, ανέφερε στο loutraki365.gr, τον μεγάλο του προβληματισμό εν' όψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

 

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη αντίδραση. Πριν από λίγες μέρες ένας απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρίας κατά του δημάρχου Κορίνθου , κ. Αλέξανδρου Πνευματικού και κατά του δημάρχου Λουτρακίου, κ. Γεώργιου Γκιώνη καλώντας τους να επιληφθούν της «απαράδεκτης αυτής κατάστασης που πλήττει εξίσου όλους μας και την άμεση ανάληψη ενεργειών για την αλλίευση των  μεδουσών».

«Αν παρατηρείται αυτό το χάλι τώρα τι θα γίνει το καλοκαίρι; Ποιοι θα την πληρώσουν πάλι; Οι λουόμενοι, οι επιχειρηματίες της εστίασης, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οικίων» αναφέρει μεταξύ άλλων στο εξώδικο του ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ