Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Κακούρου για την εκλογή του ως Δημοτικός σύμβουλος

Το προσωπικό του ευχαριστήριο μήνυμα, δημοσίευσε ο Γιάννης Κακούρος προς τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του έδωσαν μία θέση στη νέα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τον συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά...

 

Αναλυτικά:

 

Τις τελευταίες 40 ημέρες, από την στιγμή της απόφασής μου να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, επισκέφθηκα κάθε Δημοτική ενότητα, κάθε οικισμό και γειτονιά του Δήμου μας.

 

Ήταν επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και όχι μόνο να αφουγκραστώ τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, αλλά να κάνω ένα πλάνο για την μέγιστη δυνατή επίλυση αυτών. Αυτή ήταν και είναι η αποστολή μου. Γι’αυτό το λόγο επίσης, διεξήγαγα αγόγγυστα έναν καθαρό και τίμιο αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν στην διαδικασία. Όπως συνεχάρηκα στην κατ’ιδίαν τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Γ. Γκιώνη, θα ήθελα να κάνω το ίδιο και δημόσια για όλους τους συνυποψηφίους μου εκλεγμένους και μη, ανεξαρτήτως παρατάξεως.

 

Εύχομαι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να λειτουργήσει θεσμικά, χωρίς ακρότητες. Να συμφωνούμε σε πολλά αλλά και όταν διαφωνούμε οι συζητήσεις να διεξάγοντες βάσει τεκμηριωμένων και εμπεριστατωμένων επιχειρημάτων. Η συνοχή, η αγάπη για τα κοινά και η σκληρή δουλειά να ειναι κοινός παρονομαστής όσων απαρτίζουμε το δημοτικό συμβούλιο.

 

Εσείς μου δώσατε τη δύναμη και υπόσχομαι πως θα είμαι η φωνή όλων σας, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θέτω στη διάθεσή σας όλα τα κανάλια επικοινωνίας μαζί μου ώστε να μου μεταφέρετε άμεσα, και ανά πάσα στιγμή τους προβληματισμούς σας.

 

Καλή αρχή σε όλους μας.

Έφτασε η ώρα για να εργαστούμε αδιάκοπα για το σύνολο των συμπολιτών μας!

 

Ιωάννης Κακούρος