Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

Από το "Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας", αναφέρεται: "Πριν μερικές ημέρες γιορτάσαμε, με πλήθος κόσμου, τα 4 χρόνια διαδικτυακής ζωής του δημοσιογραφικού & ενημερωτικού site Loutraki365 στο MABEL Night Club (Λεωφόρος Αθηνών 257, Λουτράκι).

 

Παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, Φίλες και Φίλοι του Loutraki365, όπου με κέφι και πολύ καλή μουσική διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον κ. Αλέξανδρο Κανδρή και τον κ. Κώνσταντίνο Παντελέου για την ευγενική τους χειρονομία, η οποία πραγματικά μας συγκίνησε, να προσφέρουν τα κέρδη της συγκεκριμένης βραδιάς ως δωρεά προς τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη τους στον Σύλλογό μας, την ευαισθησία τους προς τον Εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλοντος.

 

Ευχόμαστε,

 

Χρόνια Πολλά στο Loutraki365 και στον κ. Αλέξανδρο Κανδρή να συνεχίζει ακάθεκτος την σημαντική και έγκυρη ενημέρωση της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας για πολλά χρόνια ακόμα,

 

καλή συνέχεια στο MABEL Night Club, να συνεχίζει να ανεβάζει τον παλμό της νυχτερινής ζωής του Λουτρακίου καθώς και  καλή δύναμη στον κ. Κωνσταντίνο Παντελέου στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ως Αντιδήμαρχος.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε δίπλα μας με πράξεις!"