Το ευχαριστώ του Προέδρου Δασοπυροσβεστών Αγίων Θεοδώρων Άρη Κωνσταντή

Ο Πρόεδρος Δασοπυροσβεστών Αγίων Θεοδώρων «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» Άρης Κωνσταντής με ανάρτηση του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 10 Ιουλίου στην περιοχή Πλάτανος στους Αγ. Θεοδώρους, πιθανότατα από κεραυνό.  

 

 

Αναφέρει ο κ. Κωνσταντής:

 

 

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, πολίτες, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους για την βοήθεια σας στην πυρκαγιά των Αγίων Θεοδώρων που εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο από κεραυνό. Όλοι σας συμβάλλατε στα μέγιστα, ξεπεράσατε τον εαυτό σας! Άριστη συνεργασία όλων των Εθελοντικών Συλλόγων Λουτρακίου, Κορίνθου καθώς των ιδιωτικών βυτίων και του Δήμου.
Ευτυχώς ήταν γρήγορη η κινητοποίηση της Π.Υ.Κορίνθου και των εναέριων μέσων. Όλοι μαζί φέραμε το εφικτό αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Φιλιάνδρα με τα χωματουργικά μηχανήματα που έφερε άμεσα και την Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου»

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δασοπυροσβέστες Αγίων Θεοδώρων «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.