Ευρωπαϊκή Καμπάνια «Europe in my Region 2018» στην Κόρινθο

Για μια ακόμα χρονιά η πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region» – «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2018» (#EUinMyRegion) δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους και να μάθουν πως αυτά συμβάλλουν στην ευημερία και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

 

 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Π. Πελοποννήσου, συμμετέχει με την ανάδειξη, σημαντικών συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια, ώστε οι πολίτες  να ενημερωθούν γι’ αυτά και να μοιραστούν εμπειρίες και εικόνες μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί  ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση  της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας «Europe in my Region 2018»

 

  • Στις 5 Ιουνίου 2018 στην Κόρινθο στην Περιοχή Ξηριά στις 11:00 π.μ.

 

Αφιέρωμα στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ (ταμείο ΕΤΠΑ) έργο της ανάπλασης και της πεζογέφυρας Ξηριά, σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Θα πραγματοποιηθεί συμβολική δεντροφύτευση, ομιλίες, παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα στο χώρο του πάρκου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προγραμματίζεται ενημέρωση για συγχρηματοδοτούμενα έργα και πρωτοβουλίες της ΕΕ- DG Region και άλλες δράσεις συνδεδεμένες με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με την συμμετοχή μαθητών, δημοτών και συλλογικά δρώμενα στο χώρο του πάρκου