Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Ο Εμμανουήλ Καραλής ρίχνεται πρώτος στη μάχη το απόγευμα της Πέμπτης


Η Εθνική Ελλάδας παίρνει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που διεξάγεται στην Μαδρίτη, με τον Εμμανουήλ Καραλή να μπαίνει πρώτος στη μάχη αγωνιζόμενος το απόγευμα της Πέμπτης (26/6, 18:20) στον τελικό του ακοντισμού.

 

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει αυτά τα 24ωρα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, με την Εθνική ομάδα να βρίσκεται εκεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων έχοντας ως στόχο την παραμονή στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

 

Οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Ελίνα Τζένγκο είναι τρία από τα δυνατά ονόματα της ελληνικής ομάδας που θα προσπαθήσουν να σηκώσουν το βάρος της διάκρισης, με τον Καραλή να ρίχνεται μάλιστα πρώτος στη μάχη.

 

Αυτό θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (26/6, 18:20) με τον Έλληνα πρωταθλητή (ταξίδεψε από την Οστράβα στην Μαδρίτη) να αγωνίζεται στον τελικό στο άλμα επί κοντώ έχοντας ως αποστολή ένα μεγάλο άλμα ώστε να βάλει και εκείνος το δικό του σημαντικό λιθαράκι στο στόχο της γαλανόλευκης για παραμονή στην ελίτ των ομάδων.