Ευθεία επίθεση Θ. Μουζάκη σε Κ. Παντελέου: "Παραιτηθείτε αν δεν μπορείτε"

Σφοδρή επίθεση στον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου, με αφορμή το περιστατικό της κατολίσθησης στο δρόμο Λουτρακίου - Περαχώρας αλλά και τα 100 ευρώ που εισέπραξε η ραδιοφωνική εταιρία του για το καρναβάλι του Λουτρακίου, εξαπέλυσε ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μουζάκης.

 

"Παρακολουθώντας τη συνέντευξη του κυρίου αντιδημάρχου σε τοπικό ΜΜΕ, τον άκουσα να λέει ότι από το 2015 ο Δήμος έστειλε χαρτί στην Περιφέρεια. Από το 2015 και μετά τι έγινε; Πιέσαμε καθόλου την Περιφέρεια; Γιατί έτσι όπως το είπατε είναι σαν να μην έχει κάνει τίποτα ο Δήμος από τότε... Και επειδή σας είδα με έκδηλη αγωνία και παραστατικά να σηκώνετε τα χέρια ψηλά, θα ήθελα να σας πω ότι αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, να παραιτηθείτε. Θα πρέπει να καταγγείλλετε την Περιφέρεια για την ανικανότητά της".

 

Ακόμα πρόσθεσε ότι "παρατήρησα σε μια απόφαση Δημάρχου για την προβολή των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είδα ότι δώσατε 100 ευρώ σε μια ραδιοφωνική εταιρία με την επωνυμία Νάννης - Παντελέου. Σε εσάς ανήκει η εταιρία κύριε Αντιδήμαρχε; Πόσο νόμιμο και πόσο ηθικό είναι αυτό κύριε Αντιδήμαρχε και πόσο καλά αισθάνεστε όταν παίρνετε μια διαφήμιση από το Δήμο;"

 

Δείτε σε video την τοποθέτησή του: