Φήμες για σύλληψη αντιδημάρχου στο Λουτράκι

Ρεπορτάζ ιστοσελίδας, κάνει λόγο για επιβολή προστίμου και σύλληψη 10 ατόμων μεταξύ των οποίων και Αντιδημάρχου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, για άσκοπη μετακίνηση και παράνομη λειτουργία επιχείρησης...

 

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση του loutraki365.gr, πράγματι χθες, Δευτέρα του Πάσχα, αντιδήμαρχος που διατηρεί επιχείρηση στο Λουτράκι, βρέθηκε στο μαγαζί του, προκειμένου να επιστρέψει τα ποτά στην εταιρεία που τον προμηθεύει. Μαζί του είχε και 1-2 από το προσωπικό του μαγαζιού, προκειμένου να τον βοηθήσουν με τη μεταφορά..

 

Πολίτης που εκείνη την ώρα έτυχε να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, θεώρησε ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό και προχώρησε σε καταγγελία στο ΑΤ Λουτρακίου. Λίγη ώρα μετά, δύο Αστυνομικοί, βρέθηκαν στην επιχείρηση, προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Αφού διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς ότι η επιχείρηση δεν ήταν ανοιχτή και οι παρευρισκόμενοι είχαν όλα τα έγγραφα που δικαιολούσαν τη μετακίνησή τους, αποχώρησαν χωρίς να κόψουν κάποιο πρόστιμο και φυσικά, χωρίς να προχωρήσουν σε συλλήψεις.