Το Final-4 παμπαίδων 2017- 18 της ΕΣΠΕΠ στο Βραχάτι

Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Παμπάιδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου  στο κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. Τριανταφυλλος».

 

 

 

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-4 είναι ο Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκος, η Α.Ε.Π. Ολυμπιάς, η Καλαματα ’80 και η νεοσύστατη ομάδα Α. Ε. Φ αριδος.

Η Αθλητική Ένωση Φαρίδας διανύει το τρίτο έτος από τη σύστασή του, και έχει έδρα ένα όμορφο χωριό έξω από τη Σπάρτη, το Ξηροκάμπι.

 

Συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων και η επίμονη προσπάθεια αθλητών και παραγόντων, κλείνει με μια μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της ομάδας στο final 4 παμπαιδων της Ένωσής μας

 

Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το βόλεϊ, αποτέλεσαν τη βάση για να δημιουργηθεί η Α.Ε. Φαρίδος και όσοι πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα.Δεν σκέφτηκαν στιγμή τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν λόγο της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι, με αποτέλεσμα, οι προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους γίνονται σε ανοιχτό γήπεδο στο προαύλιο του σχολείου, φέρνοντας στη μνήμη μας παλαιές εποχές των δεκαετιών από 1930 μέχρι αρχές του ’70.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

 

Σάββατο 26/5/2018

 

17:30 Α.Ε. Φαριδος- Α.Ε.Π. Oλυμπιας

 

20:00 Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκος

 

Κυριακή 27/5

 

16:00 Μικρός Τελικός

 

18:00 Μεγάλος Τελικός - Απονομές.