Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μεντζέλος και Νεφέλη Φασούλη έρχονται στο Λουτράκι!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μεντζέλος από τα Ιμισκούμπρια και η Νεφέλη Φασούλη, θα εγκαινιάσουν το WYNDHAM LOUTRAKI POSEIDON SUMMER FESTIVAL την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022. Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες, πλαισιωμένοι από μια σπουδαία ορχήστρα, έρχονται στο Λουτράκι και το μικρό ανοιχτό θέατρο που υπάρχει στο Poseidon Resort, για μια μοναδική συναυλία...

 

Καινούργια τραγούδια από τον υπό έκδοση δίσκο του Φοίβου καθώς και γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, δίνουν πάσες στο genuine χιπ χοπ του Μεντζέλου, ενώ η Νεφέλη μια από τις γρήγορα ανερχόμενες τραγουδίστριες της νέα γενιάς, σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα. Ένα αυτοσχέδιο πάρτι, για όλα τα πάρτι που δεν έγιναν όλον αυτό τον καιρό και κρατήσαμε ερμητικά κλειστά μέσα μας, με το υπό έκρηξη κουαρτέτο του Φοίβου να ανάβει τα φιτίλια. Για μία παράσταση την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022.

 

Συνεννοηθείτε, συνωμοτήστε, σκάστε το!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι τρεις αυτοί καλλιτέχνες, θα είναι μόνο η αρχή, καθώς πολλά γνωστά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, θα ταξιδέψουν μουσικά, το κοινό του Λουτρακίου, πολλές νύχτες του καλοκαιριού.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

ΜOYΣΙΚΟΙ:
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Μπάσο: Yoel Soto
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

 

Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας

 

Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής
Management/Οργάνωση παραγωγήςPROSPERO

 

Διοργάνωση / παραγωγήKazandB

 

Πληροφορίες εισιτηρίων

-Ηλεκτρονικά στο ticketplus.gr

-Wyndham Loutraki Poseidon (reception)

-Yfos walk&wear

-Βιβλιοπωλείο Οικονόμου (Κόρινθος & Κιάτο)

-Προπώληση 15€&17€  – Ταμείο 20€

 

Που: Whyndham Loutraki Poseidon
Πότε: Κυριακή 12 Ιουνίου 2022
Ωρα: 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:00)
Tηλ.: 27440-67938