Φόρεσε τα γιορτινά του το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου (Εικόνες & video)

Τα γιορτινά του φόρεσε χθες Κυριακή 3/12 το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, καθώς εθελοντές και μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου εβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να δημιουργήσουν έναν παραμυθένιο περιβάλλον που να αντανακλά το πνεύμα των εορτών...

 

Όλα τα δένδρα στον περιβάλλοντα χώρο του Πνευματικού Κέντρου, στολίστηκαν με όμορφα λαμπιόνια που δημιουργούσαν λαμπερά μοτίβα, προσδίδοντας στο χώρο την απαιτούμενη μαγεία των Χριστουγέννων. Η παρουσία του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή, ενώ την αντίστροφη μέτρηση για να φωτιστεί ο χώρος, έκανε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

 

Παράλληλα, η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, μετατράπηκε σε έναν χώρο ονειρικής αισθητικής με καλαίσθητα στολίδια και διακοσμητικές λεπτομέρειες που προσέφεραν στους εκατοντάδες επισκέπτες μια ζεστή αγκαλιά πνευματικής χαράς.

 

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε την ομάδα των ανθρώπων που επιμελήθηκε τον στολισμό, αφού Γιώργος Κιμπούρης, Διονύσης Μπινιέρης, Σταματίνα Μαυροπούλου, Νίκος Γλέζος, Ζαχαρούλα Τζελέπη και μια ομάδα μουσικών της Φιλαρμονικής, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιήσουν τη μαγική μεταμόρφωση του Πνευματικού Κέντρου.

 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς των παιδιών της Φιλαρμονικής και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής προσέφεραν κεράσματα στον κόσμο, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι ίδιοι.

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση: