Φωτογραφία - ντοκουμέντο που δείχνει δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο για την υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο έφερε στο φως το Star. Ο φοιτητής έχει σημάδια στα χέρια του, τα οποία, όπως δηλώνουν οι δικοί του, δείχνουν ότι τον έδεσαν και μετά τον σκότωσαν.

 

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας Χατζηπαύλου στην περιοχή Λαγκά στην Κάλυμνο δείχνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέρι. Σημάδι το οποίο σύμφωνα με την μητέρα του δεν υπήρχε πριν τον θάνατό του.

Οι δικοί του άνθρωποι αποκλείουν το σημάδι να έχει γίνει από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς ήταν εξαιρετικά χαλαρά. Και στα δυο του χέρια όπως δείχνει και η φωτογραφία του που τραβήχτηκε λίγο πριν το θάνατό του.

 

 

 

Η μητέρα του άτυχου φοιτητή κοιτά τη φωτογραφία και λυγίζει. Η φωτογραφία ενισχύει πλέον το σενάριο ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε.

Όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας: «Tο παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί».

 

Η φωτογραφία έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα της Κω.

 

 

 

zougla.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ