Φρικαλέο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Προσπάθησαν να κλέψουν ηλικιωμένη και στη συνέχεια την πάτησαν με το αυτοκίνητο

Φρίκη και οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, ένα έγκλημα που διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στον Οικισμό Μπεσκάκι...

 

Οι δύο αδίστακτοι ληστές που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά, καθώς περνούσαν έξω από το σπίτι της, στον Οικισμό Μπεσκάκι, παρατήρησαν ότι φορούσε μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Αμέσως, σταμάτησαν το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να της τον κλέψουν. Η ηλικιωμένη γυναίκα, αντιστάθηκε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακολούθησε καυγάς ανάμεσα στη γυναίκα και τους δύο δράστες. Η γυναίκα, προσπάθησε να βγει στο δρόμο για να καλέσει σε βοήθεια, όταν ο ένας από τους δύο δράστες, την έριξε στο οδόστρωμα.

 

 

Στη συνέχεια, οι δύο ληστές, μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο (μάρκας Hyundai και χρώματος ασημί) και στην προσπάθειά τους να φύγουν γρήγορα, πέρασαν κυριολεκτικά πάνω από το σώμα της σκοτώνοντάς την σχεδόν ακαριαία. Είναι χαρακτηριστικό ότι γυναίκα φέρει τραύμα από ρόδα από το ύψος του στήθους μέχρι το πόδι, ενώ το ένα της χέρι είναι σπασμένο. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι κρατούσε στο άλλο της χέρι την χρυσή της αλυσίδα.

 

 

Το περιστατικό, συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της και του ενός της γιού που προσπαθούσαν να αντιληφθούν το κακό που τους είχε βρει από τη μία στιγμή στην άλλη.

 

Η άτυχη 73χρονη γυναίκα, η Ειρήνη Τ., που δεν είναι μόνιμη κάτοικος, είχε έρθει στους Αγίους Θεοδώρους με την οικογένειά της για Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διαπιστώσει αν το σπίτι της είχε υποστεί ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή!

 

Αυτή την ώρα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ έχει σηκωθεί ακόμα και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για να εντοπίσει το αυτοκίνητο.