Φτάνει πια! Ρίχνουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες!

 

Την Κυριακή ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων το Μενέλαο Μενελάου και υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Κουτουμάνο.

 

Γεμίζουμε την κάλπη με γαρύφαλλα, με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και είναι «τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής»...

 

Σε αμηχανία φαίνεται να βρίσκονται, απ΄ όσο γίνεται αντιληπτό από τις δηλώσεις τους ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Κου Ζερβού. Με διάφορες viral εκφράσεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με αποσπάσματα από το ποίημα του Οδηγητή του Βάρναλη και παραφράσεις των συνθημάτων του ΚΚΕ προσπαθεί να πείσει για το «αριστερό» του προφίλ, τους δικούς του ψηφοφόρους που φαίνεται να του γυρίζουν την πλάτη και σκέφτονται να κάνουν την οργή τους συλλογική οργανωμένη διεκδίκηση, στους καθημερινούς αγώνες από την επομένη των εκλογών αλλά και στην κάλπη να επιλέξουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και στο δήμο.

 

Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε… Αποδείχτηκε ότι σωτήρες δεν υπάρχουν, ούτε λύσεις με αλισβερίσια «κορυφών» και «παραγόντων» σε κλειστά γραφεία,ότι τελικά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής.

 

“Ο Οδηγητής” του κομμουνιστή ποιητή Κώστα Βάρναλη. 

Μιλάει για ανάγκη! 

 

Αυτή την ανάγκη υπηρετεί η Λαϊκή Συσπείρωση Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές που συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

 

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές αλλά προβληματίζονται και αγανακτούν με όσα συμβαίνουν. Τους καλούμε να συναντηθούν μαζί μας, ακόμα και αν δεν συμφωνούν με όλα όσα λέμε.

 

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους ανθρώπους από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που οι πρόσφατες εξελίξεις αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τους καλούμε να σκεφτούν ότι αυτό το ποτήρι γέμιζε αργά αλλά σταθερά, σε μια πορεία ενσωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ, για να παίξει τον ρόλο του άλλου πόλου στο αστικό σύστημα.

 

Τους καλούμε να μην παραιτηθούν, να μην παροπλιστούν, να συναντηθούμε μαζί με το ΚΚΕ, όπως έχουν κάνει πολλοί αγωνιστές, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

 

Ο Λαός μας σε αυτές τις εκλογές μπορεί να διεκδικήσει το πραγματικά νέο για τον τόπο του, που ανεξάρτητα από άλλες πολιτικές προτιμήσεις ανοίγει τον δρόμο για να εκλεχτούν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο και να επανεκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Ιδιαίτερα οι δημοκράτες και όσοι νιώθουν προοδευτικοί, αριστεροί οφείλουν να πάρουν τη θέση τους δίπλα στον μοναδικό συνδυασμό που μπορούν να στηρίξουν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, τη "Λαϊκή Συσπείρωση"

 

ΥΓ: Αντί άλλου σχολίου παραθέτω  ολόκληρη τη στροφή από το ποίημα "Οδηγητής" του Κώστα Βάρναλη.

 

"Δεν είμ’ εγώ σπορά της Τύχης, ο πλαστουργός της νιας ζωής. Εγώ ’μαι τέκνο της Ανάγκης κι ώριμο τέκνο της Οργής"»