Το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αναφέρει "φτύσιμο προς τον α' διαιτητή'"- Η βαθμολογία

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αναφέρει υβριστικά συνθήματα και "φτύσιμο προς τον α' διαιτητή".

 

Δύο υβριστικά συνθήματα σημείωσαν οι διαιτητές του ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας (15/4), κ.κ. Πιτσίλκας, Τσιμπούρης, Μαγκλογιάννης, στο φύλλο του αγώνα. Σε αυτό σημειώθηκε και ένα "φτύσιμο που δέχθηκε ο α' διαιτητής από την εξέδρα δεξιά της φυσούνας".

 

Το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αναφέρει "φτύσιμο προς τον α' διαιτητή'"
 

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

 

"Ακούστηκαν εν χορώ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τα εξής συνθήματα: 5:09 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου "Μπαρτζώκα $%^ %^& γιε" και 3:22 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου "σφύρα καλά ^%$% γιε". Και στις δύο περιπτώσεις έγινε προειδοποίηση και ανακοίνωση από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

 

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν την είσοδο της φυσούνς που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο Α' διαιτητής δέχθηκε φτύσιμο από την εξέδρα που βρίσκεται δεξιά της φυσούνας. 3:06 πριν από τη λήξη του αγώνα έγινε αντικατάσταση της κονσόλας του χρονομέτρου. Η διάρκεια της διακοπής ήταν οκτώ λεπτά".

 

Η βαθμολογία της Stoiximan Basket League μετά από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

 

Η βαθμολογία της Stoiximan Basket League μετά από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
 

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία του TOP-6 στη Stoiximan Basket League, μετά από το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ.

 

Τρεις αγώνες έμειναν στον Παναθηναϊκό για το φινάλε του TOP-6 της Stoiximan Basket League μετά από την νίκη επί του Ολυμπιακού, απέναντι στον Προμηθέα (εντός), στο Περιστέρι (εντός) και στον Άρη (εκτός), δύο ματς έχει ο Ολυμπιακός (Προμηθέας εντός, Κολοσσός εκτός) μετά από το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

 

Πράσινοι και ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους από τα playouts, με την ΑΕΚ στο 11-14, τον ΠΑΟΚ στο 10-15 και τους Μαρούσι - Λαύριο στο 9-16. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παίξουν στα Άνω Λιόσια, με τον νικητή να αποκτά το προβάδισμα για την έβδομη θέση που οδηγεί στο συναπάντημα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο όγδοος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

 

Η βαθμολογία - Top 6

  1. Παναθηναϊκός 23-1
  2. Ολυμπιακός 22-3
  3. Περιστέρι 16-9
  4. Προμηθέας 15-9
  5. Άρης 13-12
  6. Κολοσσός 9-16
  7.  

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • Ολυμπιακός - Προμηθέας 18/4 στις 17:15
  • Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι bwin 19/4 στις 20:15
  • Άρης - Κολοσσός 20/4 στις 17:15