Γ. Γκιώνης: Τα καταθετήρια είναι πριν 12 χρόνια. Δεν μπορώ να αποδείξω τώρα κάτι (video)

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Προσωπικές αντεγκλήσεις, διακοπές και μοίρασμα εγγράφων σε φωτοτυπίες ήταν μερικά από τα όσα συνέβησαν.

 

 

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκίωνης απάντησε στην προσωπική επίθεση, όπως την χαρακτήρισε, που δέχτηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, Γιώργο Βλάχο και είπε χαρακτηριστικά:

 

 

 «Ασχολούμαι με το δήμο από το 1994. Θεωρώ ποτέ μου δεν έβλαψα, τα συμφέροντα του δήμου σε οτιδήποτε έχω κάνει.

 

Για όλα αυτά τα θέματα έχει πάει ο κύριος Βλάχος στη δικαιοσύνη. Όπως και εγώ από τη δικιά μου την πλευρά. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στα δικαστήρια αν είναι αληθή ή όχι.

 

Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα αυτό μετά από 12 χρόνια ότι έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ο κύριος Βλάχος έκανε δύο τεράστια έργα για το δήμο αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ. Όντως χρωστάμε 5 εκατομμύρια περίπου συν τους τόκους στον κύριο Βλάχο.

 

Θεωρώ ότι είναι προσωπική επίθεση σε μένα από τον κύριο Βλάχο μετά από 12 χρόνια και θεωρώ ότι θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη με αυτό.

 

Δεν μπορώ να αποδείξω τώρα κάτι. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι έχει γίνει μέσα σε 12 χρόνια.

 

 

Θεωρώ όμως ότι έχουμε το χρόνο αυτό, να το συζητήσουμε. Δεν περίμενα όμως ποτέ μετά από 12 χρόνια, να φτάσουν στο δημοτικό συμβούλιο αυτά τα πράγματα.

 

Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί και από κει και πέρα θα βγουν τα ανάλογα συμπεράσματα».

 

Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αναφορικά με τα καταθετήρια που μοίρασε στους δημοτικούς συμβούλους και το κοινό, ο Γιώργος Βλάχος στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φωτιά των Γερανίων.

 

 

Δείτε το video:

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ