Το μοντέρνο γαστρονομικό φεστιβάλ «Taste of Loutraki» με επίκεντρο τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι 2 με 4 Σεπτέμβρη.
Περισσότερες από 30 επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει στο πλαίσιο του γαστρονομικού φεστιβάλ ένα ξεχωριστό μενού με τοπικά προϊόντα σε ειδική τιμή, για όσους το δοκιμάσουν, το τριήμερο από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2022.
Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Σύλλογο Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», το Επιμελητήριο Κορινθίας και την εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ “Respond on Demand”, υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.
-Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις:
ΑΜΙ
ARMELLE
DINO GELATO
DOLCELATO
HOTEL PLAZA
ISLA BROWN CORINTHIA RESORT
OCEANOS RESTAURANT BY CLUB HOTEL CASINO
LOUTRAKI
PALADAR
PEPE ROSSO
SEA & SAND
SEGAS HOTEL
STRAVA BAY
TRIAINA OUZERI RESTAURANT BY WYNDHAM RAMADA
POSEIDON RESORT
VILLA ARMONIA
VOUCLAIT
WOODY’S
YPANEMA
ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ DOLCI PASSIONI
ZAXΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΚΑΝΑΚΗΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΛΙΜΑΝΑΚΙ-ΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ
ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΣΟΣ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΙ
ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΦΡΑΓΚΙΑΣ
Στις 3 και στις 4 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, με θέματα το τοπικό ελαιόλαδο, τα κρασιά Νεμέας, την κορινθιακή σταφίδα, την παρουσίαση μιας τοπικής συνταγής και ένα event με θέμα τη μπύρα.
-Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
ΕΛΑΙΟΓΝΩΣΙΑ από την κα. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΔΕΒΕΝΤΖΟΓΛΟΥ- Olive Oil Sommelier
ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ από το Papagiannakopoulos Winery
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΣΤΑΦΙΔΑΣ από τον κ. ΜΑΖΟ ΓΙΩΡΓΟ – GOLDEN BLACK
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ από το EXPERIENCE PERACHORA με παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου ΒΛΑΧΑ
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ KΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ από τον κ. Ντιγκιρλάκη – Canal Dive
Το “TASTE OF LOUTRAKI” θα υποστηριχθεί επικοινωνιακά με outdoor, ραδιοφωνικές και social media καμπάνιες στην Αττική.
Arenanews